Θέσεις Εργασίας Διαθέσιμες στο Ξενοδοχείο μας στη Δασιά, Κέρκυρα

Θέλετε να εργαστείτε σε ένα φιλόξενο περιβάλλον; Το μικρό μας ξενοδοχείο στη Δασιά αναζητά δυναμικούς επαγγελματίες για τις παρακάτω θέσεις:

1. Άτομο για Κουζίνα και Brunch:

Αναζητούμε άτομο με βασικές γνώσεις στην παρασκευή πρωινού και Brunch. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την προετοιμασία πρωινού, καθώς και γευμάτων όπως ομελέτες, club sandwich, pancakes. Επιπλέον, θα αναλάβετε την καθαριότητα της κουζίνας και της λάντζας. Προσφέρουμε σταθερό ωράριο εργασίας από τις 8:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. Το ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο και με το αστικό λεωφορείο.

2. Μάγειρας με Γνώσεις στην Παρασκευή του Brunch:

Αναζητούμε έμπειρο μάγειρα με γνώσεις στην παρασκευή Brunch και μεσημεριανού φαγητού, αποκλειστικά για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Οι ώρες εργασίας είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

3. Υπάλληλος Υποδοχής και Μπαρ:

Απαιτείται γνώση αγγλικής γλώσσας. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία στον κλάδο. Το περιβάλλον εργασίας είναι αρκετά νεανικό και δυναμικό. Εάν έχετε εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, θέλουμε να σας γνωρίσουμε!

Αποστολή Βιογραφικών:

Αν πιστεύετε ότι ταιριάζετε σε μία από τις παραπάνω θέσεις, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας στο dimamvrossiadis@gmail.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 6976903177. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε τη θέση που σας ενδιαφέρει στο θέμα του email.